Garanti & reklamation

Vid retur- och garantiärenden hanteras allt här för att säkerställa en smidig och effektiv process.
Vi ber dig att fylla i vårt formulär och ange så detaljerade uppgifter som möjligt för att underlätta hanteringen av ditt ärende. Följ dessa steg:

Kontaktuppgifter: Fyll i dina kontaktuppgifter, inklusive namn, e-postadress och telefonnummer(frivilligt). Detta gör det möjligt för oss att kontakta dig om vi behöver ytterligare information eller för att ge dig uppdateringar om ditt ärende.

Ordernummer: Ordernumret hittar du i din orderbekräftelse eller på ditt kvitto. Det hjälper oss att snabbt identifiera din beställning.

  1. Produktnamn eller artikelnummer: Inkludera produktnamnet eller artikelnumret för den produkt som du vill returnera. Dessa uppgifter hittar du på din orderbekräftelse, faktura eller produktens förpackning.

 

Beskrivning av problemet: Beskriv problemet med produkten så detaljerat som möjligt. Specificera vad som är fel, när felet upptäcktes och under vilka omständigheter det uppstod. Detaljerade beskrivningar hjälper oss att snabbare och mer exakt bedöma ärendet.

Bifoga bilder: Om det finns synliga skador på produkten eller förpackningen, bifoga tydliga bilder som visar dessa. Bilderna hjälper oss att förstå skadornas omfattning och orsaker, vilket påskyndar hanteringen.

Skicka in: När du har fyllt i alla fält och bifogat nödvändiga bilder, klicka på “Skicka in”. Vi kommer att granska ditt ärende och återkomma till dig så snart som möjligt med information om nästa steg.

 

Vi vill informera dig om att vi inte erbjuder fria returer vid ångerrätt. För att täcka en liten del av våra kostnader för returhantering tillkommer en returavgift enligt följande:

  • För paket som väger upp till 3 kilo: 99 kr
  • För paket som väger över 3 kilo: 149 kr

Denna avgift dras av från det belopp som återbetalas till dig efter att vi har mottagit och behandlat din retur.

Vi uppskattar din förståelse och ditt samarbete.

Gotland exkluderas från ångerrätten gällande fraktpriser, eftersom fraktkostnaderna till Gotland är avsevärt högre. Vi ber dig att kontakta oss via e-post på Kundtjanst@ljusakuten.se eller ringa oss för mer information.