Nyhetsbrev

* Obligatoriskt fält
Ljusakuten.se personuppgiftshantering
Den e-postadress du lämnar till oss för att prenumerera på ljusakuten.se nyhetsbrev används för att vi ska kunna skicka nyheter och erbjudanden (marknadsföringsändamål) till dig.
Ljusakuten.se kommer inte, i egenskap av personuppgiftsansvarig, lämna ut dina uppgifter till tredje part. I de fall externa tjänster används för att t.ex. distribuera nyhetsbrev eller gallra e-postadresser står alltid Ljusakuten.se som ägare av datan och ensam nyttjare.
Personuppgifterna kan komma att användas för Ljusakuten.se marknads- och kundanalyser, affärs- och metodutveckling samt statistik.
Dina uppgifter komma inte sparas längre än nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda dig en bra tjänst.

Ditt godkännande av vår behandling av dina personuppgifter
Genom att klicka i att du godkänner våra villkor så samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter som beskrivs ovan.
Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål genom avregistreringslänken som finns i varje utskick.
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig (kostnadsfritt en gång per år). Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade.

Personuppgiftsansvarig.
Ljusakuten.se är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR (EU 2016/679).